Hurá, do Saleska přijel cirkus!

Vyvěšeno: 23. 5. 2019 v 14:38
Card image cap

Přesně ve 14.00 se v neděli 19. května otevřely brány Saleska a malé i velké návštěvníky vítali cirkusoví klauni a šašci.

Vše začalo vystoupením taneční skupiny Angels na hřišti a pak už se mohli malí účastníci pustit do připravených soutěží. Bylo možno vyzkoušet například zkrotit lva nebo navštívit akrobatickou výuku, kde se chodilo po kladině či provaze. Klauni házeli míčky, u krasojezdkyně bylo nutné překonávat překážky. Hadí žena měla nachystanou kouzelnou krabici, do které se schoval každý, kdo prolezl tunelem. Vrhač nožů měl připravený pro velké děti střelbu z luku a malí házeli kruhy na terč. U principála se tvořilo. Pastelky, lepidla, nůžky, korálky a další výtvarný materiál byl k dispozici pro každého, kdo si chtěl vyrobit slona či klaunské hodiny. V průběhu odpoledne jsme se mohli podívat také na představení našeho „dramaťáku“, který zahrál pohádku „Mach a Šebestová“.

Malování na obličej, skákací hrad, tombola nebo také vyrábění obrovských bublin, to všechno lákalo malé i větší děti. A pro každého, koho přepadl z těch všech atrakcí hlad, bylo nachystané občerstvení. Děkujeme vám všem, kteří jste přišli a také všem organizátorů, kteří pro vás akci připravili. rl